Tielerweg in Geldermalsen afgesloten

Tielerweg is afgesloten van 23 tot en met 27 oktober. De weg krijgt een nieuwe asfalt laag. Doorgaand verkeer wordt omgeleid.

De Tielerweg krijgt een nieuwe bovenlaag van asfalt, met aan beide zijden rode fietsstroken en wegmarkering. Er komen drie plateaudremepels en vijf verspringende wegversmallingen. Verkeer kan hierdoor minder snel rijden. Er ontstaat zo een veiliger route voor fietsers over de verbinding naar Tiel, via de Tielerweg. Provincie Gelderland ondersteunt dit project met een financiele bijdrage.

Werkzaamheden

De firma Mouwrik uit Waardenburg voert de asfaltwerkzamheden uit. De firma Van Breda uit Geldermalsen maakt de verspringende wegversmallingen en zorgt dat de inritten van bewoners netjes aanlsuiten op het nieuwe asfalt.

Tijdens de werkzaamheden is de weg afgesloten voor doorgaand verkeer. Er is een omleiding ingesteld via de autosnelweg A15.

Vragen

Als u vragen hebt over de werkzaamheden of de tekeningen wilt inzien, neemt u contact op met heer Damme. Heeft u vragen over de bereikbaarheid van uw woning of perceel tijdens de uitvoering van de werkzaamheden dan neemt u contact op met heer Rensen. Beiden zijn telefonisch bereikbaar via (0345) 586611.