Nieuwsberichten

 • Verkiezingen

  De verkiezingen voor de nieuwe gemeenteraad van gemeente West Betuwe zijn uitgesteld tot 21 november vanwege de fusie. U kunt 21 maart wel stemmen voor het referendum. Alle informatie vindt u op de website van onze toekomstige gemeente: www.gemeentewestbetuwe.nl

 • publicatie nieuwsblad geldermalsen 15 maart 2018 14 maart 2018, pdf, 840kB
 • Cultuurprijs

  In november 2018 reikt de cultuurcommissie drie prijzen uit: de cultuurprijs, de Jo de Gramprijs en de publieksprijs. Tot 1 augustus 2018 initiatieven aanmelden voor één van de prijzen. Aanmelden van een initiatief kan via het online formulier.

 • Duurzaamheidslening

  Alle huiseigenaren en huurders van een bestaande woning in de gemeenten Neerijnen, Lingewaal en Geldermalsen kunnen vanaf 5 maart 2018 een duurzaamheidslening aanvragen. Wilt u energie besparen en comfortabeler wonen? Met deze lening kunt u tegen gunstige voorwaarden energiebesparende maatregelen treffen aan uw huis. Een deel van de lening kunt u ook besteden aan maatregelen voor het levensloopbestendiger maken van uw woning.

 • West Betuwe ‘Vlog your village’ wedstrijd van start 28 februari 2018

  Vandaag gaat de West Betuwe ‘Vlog your village’ wedstrijd van start. Wij dagen de jongeren uit Geldermalsen, Neerijnen en Lingewaal uit een vlog over hun dorp te maken. Zij kunnen hier een mooi geldbedrag mee winnen.